INGENIØREN

Avisen Ingeniøren er Danmarks største og førende nyhedsmedie inden for teknologi og naturvidenskab. Avisen er Mediehuset Ingeniørens traditionelle flagskib, som giver læserne uddybende og perspektiverende viden om den teknologiske udvikling og aktuelle samfundsmæssige forhold.

INGENIØREN UDKOMMER HVER FREDAG I ALT 38 GANGE OM ÅRET

Hvert år udgiver Ingeniøren en række specialsektioner og magasiner på tryk og web. Hver udgivelse sætter fokus på et tema, for eksempel udviklingen i de store ingeniørbrancher eller ingeniørernes job-, karriere- og efteruddannelsesmuligheder. Benyt chancen for at opnå synlighed i specialiserede medier, der beskæftiger sig med emner af høj interesse for din målgruppe.
 

Udover avisen Ingeniøren står Mediehuset Ingeniøren også bag online universet ing.dk, som fokuserer på emner som energi, miljø, biotech, teknologi, erhvervsstof fra ingeniørbrancherne og meget mere. Alle emnerne har en ingeniørmæssig vinkel.
 

Ing.dk er Danmarks største teknologiske nyhedssite med daglig opdatering af nyheder, videoer, blogs og debat. Den primære målgruppe er ingeniører og andre brugere med interesse for teknologi og naturvidenskab.
 

PLUK FRA INGENIØRENS STORE MARKEDSFØRINGSPALET

Udover Ingeniøren og Ing.dk udgiver vi magasiner, nyhedsbreve, producerer content marketing via vores bureau Tech Relations, afholder webinarer samt store messer og events.
 

Tjek annoncemulighederne - Målret markedsføringen - Maksimér effekten
 

>> UDGIVELSESPLAN   >> LÆSERPROFIL BTB PRINT    >> LÆSERPROFIL BTC    >> LÆSERPROFIL BTB ONLINE

147.000
INGENIØREN LÆSERE
80.000
INGENIØREN OPLAG
375.000
ING.DK BRUGERE/MDR.
23.625
ING.DK BRUGERE/DAG

INGENIØREN PRODUKTER