IT TALENT

OPLAGT TIL EMPLOYER BRANDING OG REKRUTTERING

IT-TALENT sætter spot på nogle af Danmarks dygtigste it-medarbejdere inden for en række områder som udvikling, arkitektur, consultance, hardware og ledelse.

Magasinet indeholder portrætter og interviews med de største it-talenter krydret med trends og tendenser inden for det hastigt udviklende it-arbejdsmarked. Magasinet henvender sig bredt til ingeniører, it-professionelle og andre kandidater, der beskæftiger sig med it, og med sit fokus på talenter skaber det både inspiration og stolthed blandt læserne.

Bliv synlig i IT-TALENT, der er oplagt til employer branding og rekruttering.


MATERIALESPECIFIKATIONER
Materialer skal indsendes i trykoptimeret PDF-format (CMYK, 300 DPI). PDF-filer bliver genereret med beskæring. Det originale materiale skal være af en passende kvalitet til avistryk. Annoncer der skal placeres langs kanten af sider skal være produceret i det præcise brutto format = højde x bredde + 4 mm. til beskæring hele vejen rundt. Tekstbokse må aldrig være tættere end 5 mm. fra kanten af siden. Mediehuset Ingeniøren følger Pressens Fællesindkøbs retningslinjer for avistryk. For yderligere oplysninger henvises til www.kankanikke.dk. 


MATERIALEDEADLINE
Senest 5 uger før udgivelse


LEVERING AF MATERIALE
Sendes til tekstside@ing.dk

147.000
LÆSERE/UDGIVELSE
80.000
OPLAG

PRISER & FORMATER

1/1 side
b: 266 x h: 365 mm.

inkl. 4 farver
DKK 43.650

2/1 side  
b: 546 x h: 365 mm.

inkl. 4 farver
DKK 66.500

ANDRE INGENIØREN PRODUKTER