BOOSTPRODUKTER

MERE EKSPONERING

Jobfinders annonceringsløsninger er baseret på en model, hvor alle job tildeles en grundannonce på Danmarks største job- og karriereportal for ingeniører, maskinmestre, it-professionelle og øvrige tekniske specialister. Opnå ekstra synlighed med et eller flere boost-produkter, som fremhæver jobannoncen og sikrer, at den bliver vist på andre relevante medier i jobfinders medienetværk.

Vælg boost-produkter og opnå ekstra synlighed til jobannoncen. Det øger sandsynligheden for at vække interessen hos netop den type kandidat, du efterspørger.

FÅ FULD EKSPONERING I EN UGE

Supplér en grundannonce med et Job-boost, der øger opmærksomheden omkring jobannoncen og gør den til ‘top of mind’ blandt de aktivt jobsøgende.

EN UGE I NYHEDSBREV

Supplér grundannoncen med et Web-boost og opnå maksimal synlighed overfor både de aktivt og passivt jobsøgende kandidater, der sjældent benytter jobportaler.

FÅ KONTAKT TIL OP MOD 500 MATCHENDE KANDIDATER

Candidate-boost er en direct mail-løsning udviklet af Jobfinder. Vi udarbejder en mail-udsendelse direkte til de kandidater, der matcher de specifikke jobkvalifikationer.

JOBFINDER GIVER SYNLIGHED PÅ LINKEDIN 

Suppler din grundannonce med et LinkedIn-boost og opnå synlighed på verdens største erhvervsrelaterede sociale medie.

VÆK INTERESSEN HOS DE PASSIVE KANDIDATER

Med et Artikel-boost når din markedsføring ud til ingeniører, it-professionelle samt andre tekniske kandidater – f.eks. maskinmestre, konstruktører og naturvidenskabelige cand.scient.’er.

TRÆK DE BEDSTE KANDIDATER HEN TIL DIN ANNONCE

Supplér en grundannonce med et Ingeniøren Avis-boost. Vores læsere fordyber sig hver uge i faglige nyheder og karrierestof i Danmarks mest læste ingeniørmedie, Ingeniøren.