BOOSTPRODUKTER

MERE EKSPONERING

Jobfinders annonceringsløsninger er baseret på en model, hvor alle job tildeles en grundannonce på Danmarks største job- og karriereportal for ingeniører, maskinmestre, it-professionelle og øvrige tekniske specialister. Opnå ekstra synlighed med et eller flere boost-produkter, som fremhæver jobannoncen og sikrer, at den bliver vist på andre relevante medier i jobfinders medienetværk. Det øger sandsynligheden for at vække interessen hos netop den type kandidat, du efterspørger.

FÅ FULD EKSPONERING I EN UGE

Supplér en grundannonce med et Job-boost, der øger opmærksomheden omkring jobannoncen og gør den til ‘top of mind’ blandt jobsøgende.

EN UGE I VORES NYHEDSBREV

Supplér grundannoncen med et Web-boost og opnå maksimal synlighed overfor både de aktivt og passivt jobsøgende kandidater, der får deres daglige nyheder på ing.dk og version2.dk.

FÅ KONTAKT TIL OP MOD 500 MATCHENDE KANDIDATER

Candidate-boost er en direct mail-løsning udviklet af Jobfinder. Vi udarbejder en mail-udsendelse direkte til de kandidater, der matcher de specifikke jobkvalifikationer. Et Candidate-boost indeholder opsætning af mail med overskrift, teasertekst, virksomhedspræsentation samt logo. Mailen kan indeholde 1-5
jobopslag.

JOBFINDER GIVER DIN JOBANNONCE SYNLIGHED PÅ LINKEDIN 

Supplér din grundannonce med et LinkedIn-boost og opnå synlighed på verdens største erhvervsrelaterede sociale medie. Dette boost omfatterjobannonce på Linkedin, men samtidig uploades jobannoncen også eksklusivt i Danmarks største Linkedin-gruppe for ingeniører samt på Jobfinders egen Linkedin gruppe.

TRÆK DE BEDSTE KANDIDATER HEN TIL DIN ANNONCE

Supplér en grundannonce med et Ingeniøren Avis-boost. Ingen andre aviser eller fagblade er i nærheden af at have lige så mange ingeniører og tekniske specialister blandt sine læsere. Din jobannonce bliver synlig for både de aktivt og passivt jobsøgende.

JOB ADVERTORIAL

VÆK INTERESSEN HOS DE PASSIVE KANDIDATER

Med en Job advertorial sikrer du eksponering af din jobannonce overfor Ingeniørens og Version2’s brugere. Med udgangspunkt i din jobannonce og et telefoninterview med den ansættende leder, skriver vi en advertorial, der passer til enten Ingeniørens eller Version2’s målgruppe og sikrer, at vi rammer målgruppen med en præcis distributionsplan.

MARKEDSFØR DINE JOB OG DIN VIRKSOMHEDSSIDE BEDST MULIGT

Med et Brand-boost kan din virksomhed præsentere både jobannoncer og virksomhedsside i det helt rette design og dermed fremstå professionelt i vores jobunivers.

MÅLRET MARKEDSFØRINGEN TIL DIN SPECIFIKKE MÅLGRUPPE

Med et Jobfinder Facebook-boost sikrer du, at dit jobopslag bliver set og læst af et større publikum – også dem, der ikke nødvendigvis er aktive i jagten på et nyt job.