IT COMPANY RANK

STYRK DIT EMPLOYER BRAND DET HELT RIGTIGE STED

IT Company Rank udkommer en gang årligt som både printudgave til Ingeniøren og som e-magasin til Mediehuset Ingeniørens 500.000 månedlige brugere via ing.dk, version2.dk samt på jobfinder.dk.

Analysen identificerer Danmarks mest attraktive arbejdspladser og viser, hvordan 50 af de største arbejdspladser i it-branchen klarer sig inden for kendskab, attraktivitet og employer value propositions.

Analysen er baseret på survey blandt mere end 1.300 it-professionelle. IT Company Ranks primære målgruppe er it-professionelle samt kandidater med en baggrund fra ingeniør, teknik og naturvidenskab, som er interesseret i at arbejde inden for it-branchen. IT Company

Rank er den årlige employer brand-måling, der opdaterer Version2’s, Jobfinders og Ingeniørens læsere på it-arbejdsmarkedet og aktuelle karrieretrends.

IT Company Rank er en unik mulighed for at nå de ingeniør- og it-kandidater, som er passivt jobsøgende, og ikke målrettet leder efter nyt job, men gerne vil informeres om nye karrieremuligheder.

Som annoncør i IT Company Rank tilbydes du også en uvuderlig gennemgang af analysen med fokus på din virksomhed’s resultater.


MATERIALESPECIFIKATIONER

Materialer skal indsendes i trykoptimeret PDF-format (CMYK, 300 DPI). PDF-filer bliver genereret med beskæring. Det originale materiale skal være af en passende kvalitet til avistryk. Annoncer der skal placeres langs kanten af sider skal være produceret i det præcise brutto format = højde x bredde + 4 mm. til beskæring hele vejen rundt. Tekstbokse må aldrig være tættere end 5 mm. fra kanten af siden. Mediehuset Ingeniøren følger Pressens Fællesindkøbs retningslinjer for avistryk. For yderligere oplysninger henvises til www.kankanikke.dk.


MATERIALEDEADLINE

Senest 5 uger før udgivelse


LEVERING AF MATERIALE

Sendes til tekstside@ing.dk

147.000
LÆSERE/UDGIVELSE
80.000
OPLAG

PRISER & FORMATER

1/1 side
b: 266 x h: 365 

inkl. 4 farver
DKK 43.650

2/1
b: 546 x h: 365 

inkl. 4 farver
DKK 66.500

ANDRE JOBFINDER PRODUKTER