IT COMPANY RANK

STYRK DIT EMPLOYER BRAND DET HELT RIGTIGE STED

IT Company Rank udkommer en gang årligt som både printudgave til Ingeniøren og som e-magasin til Mediehusets 500.000 månedlige brugere via ing.dk, version2.dk samt på ida.dk.

IT Company Ranks primære målgruppe er IT-professionelle samt kandidater med en baggrund fra ingeniør, teknik og naturvidenskab, som er interesseret i at arbejde inden for IT-branchen. IT Company Rank er den årlige employer brand-måling, der opdaterer Version2’s, Jobfinders og Ingeniørens læsere på arbejdsmarkedet og aktuelle karrieretrends.

IT Company Rank er en unik mulighed for at nå de ingeniør- og it-kandidater, som er passivt jobsøgende, og som ikke målrettet leder efter nyt job, men gerne vil informeres om nye karrieremuligheder.


MATERIALESPECIFIKATIONER
​Materialer skal indsendes i trykoptimeret PDF-format (CMYK, 300 DPI). PDF-filer bliver genereret med beskæring. Det originale materiale skal være af en passende kvalitet til avistryk. Annoncer der skal placeres langs kanten af sider skal være produceret i det præcise brutto format = højde x bredde + 4 mm. til beskæring hele vejen rundt. Tekstbokse må aldrig være tættere end 5 mm. fra kanten af siden. Mediehuset Ingeniøren følger Pressens Fællesindkøbs retningslinjer for avistryk. For yderligere oplysninger henvises til www.kankanikke.dk. 


MATERIALEDEADLINE

Senest 5 uger før udgivelse


LEVERING AF MATERIALE

Sendes til Stillinger@ing.dk

150.000
LÆSERE/UDGIVELSE
66.300
OPLAG

PRISER & FORMATER

1/1 side
b: 266 x h: 365 mm.

inkl. 4 farver
DKK 43.650

2/1
b: 546 x h: 365 mm.

inkl. 4 farver
DKK 66.500

ANDRE JOBFINDER PRODUKTER