WHITEPAPER LEADS

BRUG VERSION2 SOM LEADGENERATOR

Hvis ikke din virksomhed har dokumenter klar til upload på Version2 Whitepapers, kan Mediehuset Ingeniørens client publishing bureau Tech Relations hjælpe med udformning og opsætning af et whitepaper, der er skræddersyet til netop din virksomhed og dine produkter og services.
Vi hjælper dig med at vælge emner, cases og vinkler på historierne, så de passer til Version2’s brugere og det formål, du ønsker at opnå. Herefter producere Tech Relations indholdet, og magasinet bliver lagt i vores Insights whitepaperbibliotek og markedsført på vores medieplatforme.


PRIS DKK 85.000 inkl. 50 leads 


BLIV EN DEL AF VERSION2’S DATABASE

Version2 har hver måned kontakt med mere end 155.000 it-professionelle, som er influenter eller endelige beslutningstagere på virksomheders it-indkøb. Ved at publicere indhold på Version2 mod registrering af kontaktdata sikrer du, at din virksomhed løbende modtager potentielle salgsleads på personer, der har udvist interesse for information, som knytter sig til din virksomhed og dens services.

Version2 Whitepapers er tiltænkt professionelle, der har berøring med it i deres arbejde, og som ønsker adgang til materiale fra it-branchens førende leverandører.

I biblioteket kan brugerne af Version2 løbende downloade it-relaterede dokumenter, whitepapers, rapporter, cases og webcasts.


176.000
BRUGERE/MDR.
21.000
BRUGERE/DAG

PRISER & FORMATER

Har din virksomhed allerede dokumenter klar til upload på Version2 Whitepapers tilbydes følgende priser 

ANDRE VERSION2 PRODUKTER