WHITEPAPERS 

LAD OS PRODUCERE DIN NÆSTE CASEBOOK/WHITEPAPER

Version2.dk hver måned kontakt med mere end 175.000 it-professionelle, heriblandt ledere og indkøbere indenfor en række it-områder. Ved at publicere indhold på version2.dk mod registrering af kontaktdata sikrer du, at din virksomhed løbende modtager potentielle salgsleads på personer, der har udvist interesse for information, som knytter sig til din virksomhed og dens services.

Version2 Whitepapers er et content marketing-tilbud på version2.dk, som Mediehuset Ingeniørens PR bureau Tech Relations producerer på vegne af din virksomhed. Målgruppen er professionelle, der beskæftiger sig med it, teknologi, efteruddannelse og ledelse.

Vi hjælper dig med at vælge emner, cases og vinkler på historierne, så de passer til Version2’s brugere og det formål, du ønsker at opnå. Herefter producerer Tech Relations indholdet. Magasinet bliver lagt i Version2’s whitepaper-bibliotek og markedsført på vores medieplatforme, hvor det kræver en registrering at downloade whitepaper-magasinet.

Du får kontaktoplysninger på alle brugerne, der har downloadet dit whitepaper – denne pakke indeholder op til 50 leads.


PRIS DKK 85.000 

BRUG VERSION2 SOM LEADGENERATOR

Version2 Whitepapers er tiltænkt professionelle, der har berøring med it i deres arbejde, og som ønsker adgang til materiale fra it-branchens førende leverandører. I biblioteket kan brugerne af Version2 løbende downloade it- relaterede dokumenter, whitepapers, rapporter, cases og webcasts.

Vi anvender virksomhedens allerede producerede materiale og skaffer din virksomhed direkte leads, som salgsafdelingen kan benytte til produktsalg. Materialet placeres i Version2’s whitepaper-bibliotek, og der opsamles leads ved download. Leads består af ’visit-kort-data’ samt telefon- og emailpermission til videre bearbejdning.

175.000
BRUGERE/MDR.
13.175
BRUGERE/DAG

PRISER & FORMATER

Har din virksomhed allerede dokumenter klar til upload på Version2 Whitepapers tilbydes følgende priser 

ANDRE VERSION2 PRODUKTER