IDA UNIVERSE

ANNONCER I ET GODT SELSKAB AF FAGLIGHED OG INSPIRATION

IDA Universe styrker vidensudveksling samt personlig og faglig udvikling for professionelle, der beskæftiger sig med tekniske og naturvidenskabelige emner på et højt fagligt niveau.

IDA Universe leverer inspirerende kvalitetsindhold til vores brugere. De kan gå på opdagelse i aktuelle faglige og personlige kurser, efteruddannelse, arrangementer og netværk.

IDA Universe sammenkobler arrangementer, temaer og artikler fra vores fagtekniske netværk om forskningsverdenen, virksomheder og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.

Vi arbejder med data og brugeradfærd for at sikre, at indholdet er relevant for brugerne, hver gang de besøger sitet. Annoncér i et godt selskab af faglighed og inspiration hos en yderst attraktiv målgruppe.


MATERIALESPECIFIKATIONER
​Materialer skal indsendes i HTML-, GIF-, PNG- eller JPEG-format. HTML vil blive accepteret i HTML 5 Javascript og IFrame. Filstørrelsen må ikke overstige 50 KB. For store bannere accepterer vi dog filer på op til 300 KB. Animationer er begrænset til 5 sløjfer med et maksimum på 45 sek. Flash-specifikationer samt link/url til landingpage skal leveres med banneret.


MATERIALEDEADLINE
Senest 3 hverdage før kampagnestart


LEVERING AF MATERIALE
Sendes til Banner@ing.dk

93.000
BRUGERE/MDR.
6.000
BRUGERE/DAG

PRISER & FORMATER

1000 BANNER EKSPONERINGER (CPM) 

Topbanner               


​b: 930 x h: 180 px. 

Run of site DKK 200

Artikelbanner


​b: 300 x h: 250 px. 

Run of site DKK 250

Skyskraber banner           

b: 160 x h: 600 px.

Run of site DKK 175

ANDRE INGENIØREN PRODUKTER