INGENIØRENS INSIGHTS

LAD OS PRODUCERE DIN NÆSTE CASEBOOK/WHITEPAPER

Ingeniøren har på ing.dk hver måned kontakt med mere end 375.000 ingeniører, heriblandt ledere og indkøbere indenfor en række af ingeniørbrancherne. Ved at publicere indhold på ing.dk mod registrering af kontaktdata sikrer du, at din virksomhed løbende modtager potentielle salgsleads på personer, der har udvist interesse for information, som knytter sig til din virksomhed og dens services.


Ingeniøren Insights er et content marketing-tilbud på ing.dk, som Mediehuset Ingeniørens PR bureau Tech Relations producerer på vegne af din virksomhed. Målgruppen er professionelle, der beskæftiger sig med naturvidenskab, teknologi, efteruddannelse og ledelse. Vi hjælper dig med at vælge emner, cases og vinkler på historierne, så de passer til Ingeniørens brugere og det formål, du ønsker at opnå. Herefter producerer Tech Relations indholdet. Magasinet bliver lagt i Ingeniørens Insights-bibliotek og markedsført på vores medieplatforme, hvor det kræver en registrering at downloade whitepaper-magasinet.


Du får kontaktoplysninger på alle brugerne, der har downloadet dit whitepaper – denne pakke indeholder op til 50 leads.


PRIS DKK 85.000

BRUG INGENIØREN SOM LEADGENERATOR

Ingeniørens Insights er tiltænkt professionelle, der har berøring med naturvidenskab i deres arbejde, og som ønsker adgang til materiale fra ingeniør branchens førende leverandører. I biblioteket kan brugerne af ing.dk løbende downloade it-relaterede dokumenter, whitepapers, rapporter, cases og webcasts.

Vi anvender virksomhedens allerede producerede materiale og skaffer din virksomhed direkte leads, som salgsafdelingen kan benytte til produktsalg. Materialet placeres i Ingeniørens Insights-bibliotek, og der opsamles leads ved download. Leads består af ’visit-kort-data’ samt telefon- og emailpermission til videre bearbejdning.

309.375
BRUGERE/MDR.
35.000
BRUGERE/DAG

PRISER & FORMATER

Har din virksomhed allerede dokumenter klar til upload på Ingeniørens Insights tilbydes følgende priser 

ANDRE INGENIØREN PRODUKTER