MAGASINER

ANNONCER I VORES HIGH-END UDGIVELSER

Ingeniøren udgiver årligt to stærke magasiner som er dedikeret til henholdsvis afdækning af de mest populære ingeniørarbejdspladser, og årets vigtigste teknologiske historier i Ingeniøren. Hvert magasin udgives årligt og henvender sig bredt til Ingeniørens læsere. 

NÅ INGENIØRERNE, NÅR DE TÆNKER PÅ JOB OG KARRIERE

Ingeniørens Profilmagasin udkommer én gang om året i maj og er baseret på Ingeniørens årlige imageanalyse af Danmarks 111 største ingeniørarbejdspladser. I magasinet findes ranglister over
de mest attraktive ingeniørarbejdspladser krydret med analyser og cases om ingeniørernes karrieremuligheder og virksomhedernes rekrutteringsudfordringer.

Magasinet henvender sig bredt til Ingeniørens læsere, særligt ingeniører og teknoprofessionelle med interesse for job- og karrieremuligheder.

​​​​​​​Som annoncør i Profilmagasinet tilbydes du også en uvuderlig gennemgang af analysen med fokus på din virksomhed’s resultater.

FÅ EN PLADS I INGENIØRERNES ÅRSMAGASIN

Året Rundt er et fængende og stærkt underholdende tilbageblik på årets største og vigtigste historier, som har været omtalt i Ingeniøren. Magasinet henvender sig særligt til ingeniører og teknoprofessionelle.

Magasinet udkommer som årets sidste udgave af Ingeniøren i december. Året Rundt er oplagt til både produktannoncering og branding.