OM MEDIEHUSET

MEDIEHUSET INGENIØREN

Mediehuset Ingeniøren A/S står bag en række medier, der er kendt for deres høje troværdighed, stærke læserforankring og udprægede faglige profil.

Huset blev etableret i 1892 og driver i dag publicistvirksomhed på et forretningsmæssigt grundlag.

Et samarbejde med Mediehuset Ingeniøren giver adgang til attraktive professionelle målgrupper via vores stærke medier og produkter.


  • INGENIØREN er Danmarks største og førende nyhedsmedie inden for teknologi og naturvidenskab. Printudgaven har 147.000 læsere og modtages af 80.000 ingeniører og ingeniørstuderende ugentligt. 
  • ING.DK holder ingeniører og tekniske specialister opdateret gennem daglige nyheder.  Det har vi gjort siden 1994, hvor Ing.dk var Danmarks første netmedie.
  • VERSION2.DK er landets førende netnyhedsmedie for it-professionelle og blev lanceret i 2006.
  • JOBFINDER.DK er Danmarks største jobportal målrettet ingeniører, teknologispecialister og it-professionelle.
  • CAPAX RECRUITMENT har speciale i headhunting af ingeniører og it-specialister.
  • EVENTS & MESSER Mediehuset Ingeniøren arrangerer specialiserede events og messer for vores professionelle målgrupper; herunder jobmesser og fagmesser.


ATTRAKTIVE B2B-SEGMENTER
Med en ugentlig kontaktflade blandt 250.000 ingeniører, it-professionelle og teknologi-interesserede får din virksomhed adgang til et af landets største B2B-segmenter. Ikke mindst attraktive nichesegmenter som chefer, specialister og indkøbsansvarlige inden for f.eks. elektronikbranchen, rådgiverbranchen eller life science-industrien samt it, efteruddannelse, byggeri og infrastruktur.

HØR MERE OM MULIGHEDERNE
Kontakt vores salgsafdeling på  33 26 53 00 og hør, hvordan vi dækker netop den målgruppe, der er mest relevant for din virksomhed, og få indblik i de mange muligheder for effektiv og målrettet annoncering.

147.000

INGENIØREN

LÆSERE/UDGIVELSER
375.000

ING.DK

BRUGERE/MDR.
175.000

VERSION2.DK

BRUGERE/MDR.
90.000

JOBFINDER.DK

BRUGERE/MDR.