PROJEKT:VÆRKTØJSDAGEN

VÆR SYNLIG BLANDT BESLUTNINGSDYGTIGE PROJEKTLEDERE

Den bedste relation opstår ansigt-til-ansigt, og derfor er events ofte et vigtigt element, når din virksomhed vil positionere sig gennem branding og faglige indlæg overfor en specifik professionel målgruppe.

Den store konferencemesse projekt:værktøjsdagen er et unikt eventkoncept, hvor erfaringsdeling er i centrum. Værktøjerne præsenteres i høj grad af kunder og brugere. De fortæller f.eks. om overvejelser før og under indkøbet, om erfaringerne med brugen og om, hvordan værktøjet indgår i deres daglige beslutninger og arbejdsgange. Dette giver konferencedeltagerne en levende og realistisk oplevelse af en hverdag med produktet – og et stærkt fundament for at vælge det rigtige værktøj.

Projektværktøjsdagens besøgende er typisk projektledere, chefer, virksomhedsledere, it-chefer, indkøbere og virksomhedsudviklere, hvor en stor andel repræsenterer store virksomheder og har indflydelse på købsbeslutninger.

Oplægsholderne er erfarne projektledere og projektchefer fra førende danske virksomheder. Vælg en udstillingspakke og få opmærksomhed på årets vigtige event for projektledere.

210
DELTAGERE

ANDRE INGENIØREN PRODUKTER