SPECIALSEKTIONER

NÅR DU SKAL NÅ EN SPECIFIK MÅLGRUPPE

Hvert år udgiver Ingeniøren en række specialsektioner og magasiner på tryk og web. Hver udgivelse sætter fokus på et tema, for eksempel udvikling i de store ingeniørbrancher eller ingeniørernes job, karriere og efteruddannelsesmuligheder.

Benyt chancen for at opnå synlighed i specialiserede medier, der beskæftiger sig med emner af høj interesse for din målgruppe.        

RAM LÆSERE MED INDFLYDELSE PÅ INDKØB TIL MASKIN OG PRODUKTION

Ingeniørens Produktionssektion følger udviklingen i maskin- og produktionsbranchen med dybdegående artikler, fokus på nyeste trends og virksomhedscases. Sektionen udkommer seks gange årligt sammen med avisen.

RAM LÆSERE MED INDKØBSINDFLYDELSE INDEN FOR BYGGERI OG ANLÆG

I specialsektionen Klimasikring gør vi status på, hvor langt vi er med klimasikringen i Danmark. Sektionen har fokus på hvilke løsninger der findes og på, hvilke, der er under udvikling. 

RAM LÆSERE MED INDFLYDELSE PÅ IT OG ELEKTRONIK INDKØB

Ingeniørens Elektroniksektion følger udviklingen i elektronikbranchen med dybdegående artikler og fokus på de nyeste trends og virksomhedscases. Sektionen udkommer to gange årligt sammen med avisen Ingeniøren.

RAM LEDERE OG MEDARBEJDERE MED ET STORT KURSUSFORBRUG

Ingeniørens Efteruddannelsessektion sætter fokus på efteruddannelse, herunder masteruddannelser samt faglige kurser og ledelse. Læserne får nyheder om trends og tendenser på ingeniørernes jobmarked, efteruddannelse og udvikling. Sektionen udkommer to gange årligt.

RAM LÆSERE MED INDKØBSINDFLYDELSE PÅ TRANSPORT OG LOGISTIK

Ingeniørens sektion om infrastruktur sætter fokus på en branche, hvor der de kommende år investeres milliarder i anlægsarbejde og ny teknologi.

OPNÅ SYNLIGHED BLANDT FREMTIDENS INGENIØRER

Ingeniørens jobmesseaviser udkommer i forbindelse med de tre årlige jobmesser for ingeniørstuderende og dimittender. Messeavisen Karriere indeholder praktisk information om jobmesserne Ingeniørens Jobtræf ved Syddansk og Aarhus Universitet samt DSE messen på DTU Lyngby. Messeavisen har fokus på karrieremuligheder, trends og tendenser på ingeniørernes jobmarked.

NÅR INGENIØRERNE OVERVEJER NYE KARRIEREMULIGHEDER

Sommer Jobfinder er en markant del af Ingeniørens sidste udgivelse inden sommerferien. Denne udgivelse har længere levetid i og med, at seks ud af ti læsere også tager den frem og læser udgivelsen i løbet af sommerferien, hvor mange overvejer næste karrierestep.

STYRK DIT EMPLOYER BRAND DET HELT RIGTIGE STED

IT Company Rank udkommer en gang årligt som både printudgave til Ingeniøren og som e-magasin til Mediehusets 500.000 månedlige brugere via ing.dk, version2.dk samt på ida.dk.

OPLAGT TIL EMPLOYER BRANDING OG REKRUTTERING

IT-talent er et helt nyt magasin fra Version2 og Ingeniøren. IT-talent sætter spot på nogle Danmarks dygtigste it-medarbejdere inden for en række områder som udvikling, arkitektur, consultance, hardware og ledelse.