ADVERTORIALS

STYRK BRANDET MED STÆRKE HISTORIER

Når vi producerer en advertorial for din virksomhed, kan du være sikker på, at vi skaber indhold, der i budskab og form er tilpasset vores læsere og brugere. I sin grundform er en advertorial en sponseret artikel. Og når vi sammen med kunden fastlægger indholdet, er vores opgave at rådgive om, hvordan budskabet får den bedste gennemslagskraft og bliver læst af flest muligt.

Vi har mange års erfaring med at engagere de it-faglige målgrupper. Vi ved, at fagteknisk indhold og det at dele ud af sin viden er elementer, der fungerer rigtig godt hos vores læsere og brugere. Vi ved, hvad der opleves som spændende og troværdigt, og hvad der omvendt hurtigt afkodes som salgsfloskler.

Vores content marketingformater glider ind i det redaktionelle indholdsflow – mærket som ”Sponseret indhold”. Indholdet er layoutmæssigt adskilt fra vores journalistiske indhold ved at have en anden baggrundsfarve/andet layout. Historierne produceres af journalister i Mediehusets PR bureau, Tech Relations, der kender de faglige emner godt.

Fordelene ved content marketing er mange. Vores analyser viser, at brugerne bruger mindst lige så meget tid på velskrevne og skarpvinklede advertorials, som på redaktionelle artikler, og at erindringen er højere end på klassiske annoncer. Hemmeligheden er at engagere målgruppen. Det giver dig god mulighed for at møde vores læsere med ekspertviden og komme i dybden med et emne eller en sag. Online advertorials har derudover den unikke fordel, at de ikke blokeres af ad-blockere.

Vi integrerer call-to-actions i en standardadvertorial efter aftale med dig, og det er velegnet til at integrere andre medietyper som eksempelvis video, billedgalleri og grafik i advertorialen.

En advertorial ligger en uge på forsiden af version2.dk og udsendes en gang i Version2’s nyhedsbrev.


PRIS DKK 28.500 inkl. produktion


TILKØB

  • Genindrykning online DKK 18.500
  • Facebook-boost DKK 6.200
  • Med et Version2 Facebook-boost sikrer du at din advertorial bliver set og læst af et større publikum. Du får et målrettet opslag med din advertorial på Version2’s Facebookside, der når ud til minimum 11.000 brugere. Opslaget kan desuden bruges på egen Facebookside. Afrapportering er inkluderet i prisen.
  • Skype interview DKK 6.200
175.000
BRUGERE/MDR.
13.175
BRUGERE/DAG

ANDRE VERSION2 PRODUKTER